Change language

Renovering och Vintersässongen

Nu är vintersäsongen i full fart vi har -10 på termometern och snö har vi fått och både Vemdalsskaet och Björnrike sprutar dygnet runt för våra kommande Gäster, inomhus renoveras det för fullt och vi har nu fått ordning korridorer och fler rum här på Gästis.

Vi hälsar våra Gäster välkomna till oss och vi ser fram emot en härlig vinterssäsong.

Ibland händer det något alldeles extra och då lovar vi att berätta om det här. Vill du vara helt säker på att inte missa något får du gärna följa oss på Facebook

Fortsatt renovering och snöläge

Vi fortsätter renovera Gästis hela tiden, nu är hallen utanför Receptionen iordninggjord, vi har haft fulla hus from jul och så ser det ut ändra fram till påsk, Snömängden i Vemdalen kan vi verkligen inte klaga på detta år, massor av snö har vräkt ner och det är så mycket snö så det lär räcka hela April och ända in i Maj...

Julen är här...

Julen är här och utanför fönstret så är det vitt och härligt, vi är färdiga med renoveringar på hela övre planet på Gästis.

Under jul och nyårshelgen har vi fullbokat på Gästis vilket är oerhört roligt och vi vill passa på att önska alla en God Jul och ett Gott Nytt år.

Ny hemsida nu Lanserad

Nu är nya Hemsidan lanserad och nu kan man boka via den superenkelt Välkomna...