Change language

Aktuellt

Ibland händer det något alldeles extra och då lovar vi att berätta om det här. Vill du vara helt säker på att inte missa något får du gärna följa oss på Facebook

Gå även gärna in på www.vemdalen.se för att se aktuella event och vad som händer i Vemdalen med omnejd.

Påskfirande Gästis Coronavirus..

Med anledning efter presskonferens i dag kl 13.00 så ser vi att våra skidanläggningar kommer att hålla öppet i Påsk...
Vi välkomnar våra Gäster som bokat boende till oss.
Vi utför varje dag städning av hela våra hus och spritar alla ytor, vi gör allt som står i vår makt för att förhindra spritspridning, dock vill vi nu att alla ni som bokat hos oss känn efter innan ni kommer till oss känner ni er det minsta sjuka så ber vi er stanna hemma och välkomnar er åter när läget ser annorlunda ut.
Vi vill även meddela att våra avbokningsregler har vi tagit bort inför Påskhelgen, våra Gäster kommer alltså inte bli betalningsskyldiga i fall ni väljer att avboka dagen innan ankomst eller samma dag utan vi ser gärna att ni känner er helt friska när ni kommer till oss.
Det är möjligt att situationen ändras och våra skidanläggningar stänger ner helt men då återkommer vi med information.
Ta hand om varandra....
Helen Gästis Vemdalen...

Corona virus

Med anledning av det Corona virus som nu sprider sig i Sverige samt Världen så vill vi informera om att vi följer våra Myndigheters rekommendationer och vi håller öppet så länge som möjligt. Vi har tagit till åtgärder för att se till att vi håller våra hus Corona fria och informerar våra gäster att hålla god handhygien samt att hålla avstånd från varandra så gott det går, känner man sig sjuk ska man inte vistas i våra allmänna utrymmen.

Känner man sig sjuk dagen innan man ska komma till oss eller kanske samma dag som ankomst ber vi er att stanna hemma och vi kommer inte att ta ut någon avbokningsavgift utan vi ber er stanna hemma och tillfriskna. Vi önskar alla våra Gäster välkomna åter så snart läget ser bättre ut i Sverige.

Stort tack till alla som Gästat oss hittills.

Ta hand om varandra där ute 

Vänligen Helen Marcus och Ludwig...

Nu öppnar vi bokningarna inför 2019/2020

Nu går det bra att boka vistelse på Gästis inför höst och vintersäsong 2019/2020, bokar gör man enklast här via vår hemsida under fliken bokning eller så går det såklart bra att ringa 0684-30640 eller maila via bokning@gestis.com så hjälper vi er.

Välkomna till Gästis Vemdalen...