Change language

Personuppgifter

Hur vi använder information om dig.....

Gästis Vemdalen är ett Vandrarhem i byn Vemdalen som erbjuder logi i form av rumsuthyrning samt lägenhetsuthyrning.

Vi tar skydd av data och integritet mycket seriöst, Gästis hanterar er gästdata säkert och konfidentiellt och enligt GDPR.

Vårt bokningssystem är Sirvoy och allt data samt betallösningar via hemsidan är GDPR-kompatibla.

För er gäster som betalar med kort på plats så sköts betallösningen via Worldline som hanterar kortuppgifter och uppfyller kraven för PCI-DSS.

Gästis Vemdalen ansvarar för hur era personuppgifter hanteras.

Vid bokning måste man som Gäst registrera sina personuppgifter samt kortuppgifter för att genomföra sin bokning via vår hemsida.

Uppgifterna används för att kommunicera med Gäst samt betalning för login, och ifall något skulle inträffa t.ex. olycka, brand och vi behöver kontakta närstående.

Uppgifterna används även för statistik (Statistiska Centralbyrån) dock endast varifrån vilket land gästen kommer ifrån och inga övriga uppgifter.

Dessa uppgifter sparas i vårt bokningssystem Sirovy och kommer att sparas under en 2 årsperiod ifall du som Gäst inte ber om att uppgifterna stryks tidigare.

Gästis Vemdalen samlar inte information kring enskilda individer som på något vis kan vara ett hot mot individers rättigheter och friheter, kan betecknas som känsliga eller finnas i belastningsregister.

Gästis Vemdalen är representerade i Sociala Medier i syfte att marknadsföra sitt varumärke och sina tjänster men samlar och sparar ingen information om den enskilda individen och dennes övriga digitala beteendemönster.